2721110485 6947022920 Αθηνών 138, Καλαμάτα vaggeliskafiris@gmail.com
Facebook
 
 
 
 
 
ΠΛΥΣΙΜΟ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
Perfect Wash | Πλυντήριο Αυτοκινήτων Καλαμάτα

Στο πλυντήριο αυτοκινήτων “Perfect Wash” το οποίο βρίσκεται στην Καλαμάτα, μπορούμε να αναλάβουμε το εξωτερικό πλύσιμο του αυτοκινήτου σας καθώς και λοιπών οχημάτων, άμεσα και κυρίως οικονομικά.

Με συνέπεια & επαγγελματισμό
μπορούμε να αναλάβουμε το πλύσιμο του αυτοκινήτου σας, αποκλειστικά στο χέρι, με σύγχρονα μηχανήματα και με εξειδικευμένα καθαριστικά που καθαρίζουν σε βάθος, ενώ ταυτόχρονα περιποιούνται και γυαλίζουν το χρώμα του αυτοκινήτου σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Το πλύσιμο στο χέρι αποτελεί την ιδανικότερη λύση, χωρίς να δημιουργεί λεπτές γρατζουνιές και δε φθείρει το βερνίκι, διατηρώντας την γυαλάδα του αμαξώματος και αφαιρούνται πιο εύκολα η σκόνη, η λάσπη, τα άλατα που δημιουργούνται από τη βροχή.  
Με χρήση ειδικών οικολογικών καθαριστικών και ζεστού νερού απομακρύνουμε και τους πιο επίμονους λεκέδες. Έτσι, εξασφαλίζουμε για το αυτοκίνητό σας τη σωστή καθαριότητα, στην καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ
το πλυντήριο αυτοκινήτων μας το οποίο βρίσκεται στην Καλαμάτα και εξασφαλίστε ένα ιδανικό πλύσιμο για το αυτοκίνητό σας, στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.