2721110485 6947022920 Αθηνών 138, Καλαμάτα vaggeliskafiris@gmail.com
hero image
Facebook
 
 
 
 
 
Perfect Wash
Περιποίηση Οχημάτων Καλαμάτα

Η επιχείρησή μας “Perfect Wash” η οποία βρίσκεται στην Καλαμάτα, είναι κοντά σας από το 2007, προσφέροντας επαγγελματική φροντίδα σε αυτοκίνητα και λοιπά οχήματα σε όλη την Καλαμάτα.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, καθημερινά, σας περιμένει μία έμπειρη ομάδα η οποία μπορεί να αναλάβει εύκολα, γρήγορα, με ιδιαίτερη φροντίδα και σεβασμό τον εξωτερικό και εσωτερικό καθαρισμό του αυτοκινήτου και του οχηματός σας εξασφαλίζοντάς σας εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Πιό συγκεκριμένα, μπορούμε να αναλάβουμε το πλύσιμο, αποκλειστικά στο χέρι, τον βιολογικό καθαρισμό, το γυάλισμα - κέρωμα, την μερική διόρθωση χρώματος, την κεραμική προστασία χρώματος καθώς και τζαμιών σε κάθε είδους αυτοκίνητα και λοιπά οχήματα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
Χρησιμοποιώντας τα κορυφαία υλικά καθαρισμού
γυαλίσματος και προϊόντα νανοτεχνολογίας, εξασφαλίζουμε την άριστη προστασία και περιποίηση του χρώματος του αυτοκινήτου σας ενώ παράλληλα αφαιρούνται αποτελεσματικά ακόμα και οι πιό επίμονοι λεκέδες.

Η εξειδίκευση και η εμπειρία που διαθέτουμε μας επιτρέπει να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού αυτοκινήτων, που ικανοποιούν απόλυτα τις απαιτήσεις των πελατών μας. 

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείτε αλλά και για εξειδικευμένες συμβουλές πλυσίματος και περιποίησης του αυτοκινήτου σας.
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 - ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ - 
 
 

Μοτοσυκλέτες

Αυτοκίνητα

Φορτηγά

Λεωφορεία

Τροχόσπιτα

Σκάφη
 
 
 
 
 
 
 
 
Στόχος μας είναι όλοι οι πελάτες μας να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα των υπηρεσιών μας. Για αυτό δεν σταματάμε ποτέ να αναζητούμε τις καλύτερες λύσεις για το αυτοκίνητό σας.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ
την επιχείρησή μας στην Καλαμάτα και εξασφαλίστε
την ιδανική φροντίδα για το όχημά σας.