2721110485 6947022920 Αθηνών 138, Καλαμάτα vaggeliskafiris@gmail.com
hero image
Facebook
 
 
 
 
 
ΝΑΝΟΚΕΡΑΜΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΡΩΣΕΙΣ
Perfect Wash | Πλυντήριο Αυτοκινήτων Καλαμάτα

Το πλυντήριο αυτοκινήτων “Perfect Wash” το οποίο βρίσκεται στην Καλαμάτα, παρακολουθώντας διαρκώς τις νέες εξελίξεις και τα νέα προϊόντα στο χώρο, μπορεί να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις που θα κάνουν το αυτοκίνητο και λοιπά οχήματα που διαθέτετε σαν καινούργια.

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που ψάχνουμε να βρούμε λύσεις σε καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι όσοι αγαπάμε το όχημά μας και επιθυμούμε να το έχουμε πάντα καθαρό και περιποιημένο. Έτσι, σας προτείνουμε: 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Κεραμική προστασία χρώματος με Magic stick ceramic 3D9H
Είναι κατάλληλο για χρήση σε όλες τις εξωτερικές επιφάνειες. Προστατεύει το χρώμα του οχήματος βοηθώντας το να διατηρήσει την αρχική του λάμψη και είναι κατάλληλο για νέα και μεταχειρισμένα οχήματα.
 
   
 
Κεραμική προστασία με Magic stick ceramic Wheels
Απόλυτη προστασία από το νερό, τα διάφορα χημικά, την θερμοκρασία και τις όποιες επικαθήσεις. Δημιουργεί εξαιρετική υδροφοβία στην επιφάνεια των ζαντών.
 
   
Κεραμική προστασία τζαμιών με Magic stick ceramic glass
για καθάρισμα και περιποίηση των επιφανειών του αυτοκινήτου σας. Το συγκεκριμένο προϊόν είναι κατάλληλο για χρήση στα τζάμια του οχήματός σας.
 
Κεραμική προστασία με Magic stick ceramic Leathers
Δημιουργεί μια ισχυρή προστασία στο δέρμα απέναντι στους λεκέδες και άλλων παραγόντων που μπορούν να το επηρεάσουν. Στην ουσία επειδή το δέρμα είναι ένας ζωντανός οργανισμός, το Leather σφραγίζει τους πόρους διατηρώντας το μαλακό περιορίζοντας τις ραγάδες στην επιφάνειά του.
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ
το πλυντήριο αυτοκινήτων μας το οποίο βρίσκεται στην Καλαμάτα και εξασφαλίστε ένα ιδανικό πλύσιμο για το αυτοκίνητό σας, στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.