2721110485 6947022920 Αθηνών 138, Καλαμάτα vaggeliskafiris@gmail.com
hero image
Facebook
 
 
 
 
 
ΓΥΑΛΙΣΜΑ - ΚΕΡΩΜΑ
Perfect Wash | Πλυντήριο Αυτοκινήτων Καλαμάτα

Ο χρόνος αλλά και πολλοί ακόμα εξωτερικοί παράγοντες όπως ο ήλιος και η σκόνη συχνάς ξεθωριάζουν το χρώμα του αυτοκινήτου. 

Εάν θέλετε το αυτοκίνητό σας εξωτερικά να δείχνει πάλι σαν καινούργιο, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το πλυντήριο αυτοκινήτων “Perfect Wash” το οποίο βρίσκεται στην Καλαμάτα. Εκεί, η έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα μας σας περιμένει καθημερινά για να αναλάβει το γυάλισμα και το κέρωμα του αυτοκινήτου σας παρέχοντάς σας εντυπωσιακά αποτελέσματα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Με το γυάλισμα μπορούμε να αφαιρέσουμε μικρογρατζουνιές, οξειδωμένες βαφές και να απομακρύνουμε τέλεια τους ξεραμένους λεκέδες από έντομα και πίσσες.

Παράλληλα μπορούμε να τονώσουμε το χρώμα και να ξαναζωντανέψουμε το χρώμα του αυτοκινήτου σας δίνοντάς του πίσω την γυαλάδα πού είχε όταν το αγοράσατε. 

Για το γυάλισμα του αυτοκινήτου σας χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας που μπορούν να σας εγγυηθούν ένα μοναδικό αποτέλεσμα. 
 
Όλη η επεξεργασία γίνεται με ειδικά υλικά, κατάλληλα για κάθε τύπο βαφής, που αφαιρούν την άχνη και επαναφέρουν τη γυαλάδα και τη λάμψη στο χρώμα του αυτοκινήτου.

Με το πέρας του γυαλίσματος γίνεται κέρωμα και περνιούνται όλα τα εξωτερικά πλαστικά με ειδικό γαλάκτωμα, καθώς επίσης περνάμε και αδιαβροχοποίηση για την εξασφάλιση του τελειότερου αποτελέσματος.

Παράλληλα, μπορούμε να αναλάβουμε και το ξεθάμπωμα φαναριών, ώστε όλο το όχημά σας να φαίνεται σαν καινούριο.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ
το πλυντήριο αυτοκινήτων μας το οποίο βρίσκεται στην Καλαμάτα και εξασφαλίστε ένα ιδανικό πλύσιμο για το αυτοκίνητό σας, στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.