2721110485 6947022920 Αθηνών 138, Καλαμάτα vaggeliskafiris@gmail.com
hero image
Facebook
 
 
 
 
 
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
Perfect Wash | Πλυντήριο Αυτοκινήτων Καλαμάτα

Στο αυτοκίνητο μας περνάμε αρκετές ώρες της καθημερινότητας μας, για να πάμε στην εργασία μας, να μεταφέρουμε τα παιδιά μας στο σχολείο, να πάμε για διασκέδαση είτε για να ταξιδέψουμε, οπότε για την καλή υγιεινή, τόσο την δική μας όσο και τον συνεπιβαστών μας, πρέπει ο χώρος αυτόν να φροντίζουμε πάντα να είναι καθαρός.

Στο πλυντήριο αυτοκινήτων “Perfect Wash” το οποίο βρίσκεται στην Καλαμάτα, μπορούμε να αναλάβουμε τον εσωτερικό καθαρισμό του αυτοκινήτου σας καθώς και λοιπών οχημάτων, άμεσα και κυρίως οικονομικά.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ο βιολογικός καθαρισμός είναι ποιοτικός καθαρισμός κατά τον οποίο, βγάζοντας τα καθίσματα, επιτυγχάνουμε την απόλυτη καθαριότητα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, την συντήρηση των υφασμάτων, πλαστικών ή δερμάτων και την απολύμανση και αποστείρωση του χώρου στον οποίο περνάμε αρκετή ώρα της ημέρας μας.

Πραγματοποιείται σε όλο το εσωτερικό του αυτοκινήτου: ουρανός, ταμπλό, κολωνάκια, ταπετσαρίες, καθίσματα, μοκέτες, ρεζέρβα κ.τ.λ.
 
Με τον βιολογικό καθαρισμό εξασφαλίζουμε τη σωστή καθαριότητα και την άριστη απολύμανση σε κάθε κρυφό και φανερό σημείο με την λεπτομερή φροντίδα. Έτσι, το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας θα αποτελεί ένα υγιής περιβάλλον για εσάς και του συνεπιβάτες σας. 

Ακόμα, με τον βιολογικό καθαρισμό απομακρύνονται οι δυσάρεστες οσμές όπως το τσιγάρο καθώς και οι δύσκολοι λεκέδες όπως καφές, χυμός κ.α. ενώ παράλληλα επεκτείνει το χρόνο αντοχής των καθισμάτων.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ
το πλυντήριο αυτοκινήτων μας το οποίο βρίσκεται στην Καλαμάτα και εξασφαλίστε ένα ιδανικό πλύσιμο για το αυτοκίνητό σας, στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.